Помощ
 

Забележки преди регистрацията

За да се регистрирате в „Портала на Адвокатска колегия - Добрич” Вие трябва да сте активен адвокат, член на Адвокатската колегия.
Важно! Ако сте регистриран потребител в „Портала на Адвокатска колегия - Добрич”, Вие не можете да се регистрирате отново.


Стъпки при регистрация

Стъпка 1: Натиснете върху меню „Регистрация”.

Стъпка 2: Попълнете всички полета, за да бъде валидна заявката Ви за регистрация в „Портала на Адвокатска колегия - Добрич”. Информацията, която трябва да попълните в полетата е следната: Вашият Личен номер, адрес на електронна поща (трябва да е валидна електронна поща) и Вашият единен граждански номер. В полето „Символи” трябва да въведете символите от изображението под полето.

Стъпка 3: След като попълните необходимата информация, трябва да натиснете бутона ”Регистрация”. Системата ще провери дали данните, въведени от Вас, съвпадат с данните, въведени от администратора на лични данни в софтуерната система към Адвокатската колегия.
Забележка:Ако системата отчете несъответствие на въведените от Вас данни при регистрацията и данните, които са въведени от администратора на лични данни в софтуерната система към Адвокатската колегия, трябва да се свържете с администратора, за да се коригират Вашите данни в софтуерната система към Адвокатската колегия.

Стъпка 4: При съответствие на въведените от Вас данни във формата за регистрация и Вашите данни, въведени от администратора на лични данни в софтуерната система към Адвокатската колегия на електронната поща, която сте посочили ще Ви се изпрати е-mail от системата със следното съдържание:

Заявка за регистрация в Портала на Адвокатска колегия София
В отговор на Ваша заявка за регистрация в Портала на Адвокатска колегия София: ( Връзка към „Портала на Адвокатска колегия - Добрич” ) Ви уведомяваме, че регистрацията премина успешно.
За да активирате потребителя си натиснете следващия линк: ( Връзка към „Портала на Адвокатска колегия - Добрич”, с която трябва да потвърдите заявката за Вашата регистрация )

Трябва да натиснете върху втората връзка, за да продължите процедурата по Вашата регистрация в „Портала на Адвокатска колегия - Добрич”.

Забележка:Потвърждението на заявката за регистрацията Ви трябва да направите не по-късно от три часа след създаване на заявката за регистрацията Ви. Ако не направите потвърждение до три часа след създаване на заявката за регистрацията Ви, Вашата заявка за регистрация ще бъде изтрита и Вие ще трябва отначало да започнете процедурата по регистрацията си.

Стъпка 5: След като сте натиснали върху втората връзка на екрана Ви се отваря прозорец с „Портала на Адвокатска колегия - Добрич”, в който при успешно активиране на Вашия потребител Ви се визуализира следното съобщение:

Активирането на Вашия потребител е извършено успешно! Вие ще получите е-mail на въведената от Вас електронна поща, в който ще са данните за вход в „Портала на Адвокатска колегия - Добрич” (Изпратената Ви парола е автоматично генерирана от системата и може да се променя след вход в „Портала на Адвокатска колегия - Добрич”).

Стъпка 6: Отново трябва да получите, на попълненият от Вас е-mail, писмо със следното съдържание:

Активиране на потребител в „Портала на Адвокатска колегия - Добрич”
В отговор на Ваша заявка за активиране на потребител в Портала на Адвокатска колегия София: ( Връзка към „Портала на Адвокатска колегия - Добрич” ) Ви уведомяваме, че активирането на потребителя Ви премина успешно.
Може да влезете в системата с потребителско име: (Вашето потребителско име за достъп до „Портала на Адвокатска колегия - Добрич” ) и временна парола: Вашата временна, автоматично генерирана от системата, парола можете да промените след вход в „Портала на Адвокатска колегия - Добрич” от меню „Настройки” в секция „Промяна на парола” ! на адрес: ( Връзка към „Портала на Адвокатска колегия - Добрич” )

С тази стъпка завършва Вашата регистрация в „Портала на Адвокатска колегия - Добрич” и Вие ще имате достъп до информацията, достъпна само за Вас, след като се идентифицирате с потребителското си име и парола и натиснете бутон „Вход в портала” ! Забележка:Вашата временна, автоматично генерирана от системата, парола можете да промените след вход в „Портала на Адвокатска колегия - Добрич” от меню „Настройки” в секция „Промяна на парола” !

 

За да имате достъп до информацията, достъпна само за Вас в „Портала на Адвокатска колегия - Добрич”, трябва да кликните линка "Вход за регистрирани адвокати" и в появилия се прозорец да въведете Вашите потребителско име ( електронна поща ), парола, да въведете символите от картинката и да натиснете бутона "Вход в системата". Ако сте забравили Вашата парола за достъп, в меню "Забравена парола", след въвеждане на Вашият e-mail адрес ще Ви бъде изпратена автоматично генерирана парола от системата, с която ще имате достъп до системата и която ще можете в последствие да промените.
 

Ако сте забравили паролата си за достъп в „Портала на Адвокатска колегия - Добрич”, изберете меню "Забравена парола", след което въведете електронната поща, с която сте регистрирани в „Портала на Адвокатска колегия - Добрич” и на този адрес ще получите автоматично генерираната нова парола. Паролата може да променяте от меню "Настройки" в сектор "Промяна на парола", след вход в системата.